Mojkovčanin osumnjičen da je silovao sestru, saslušano više svjedoka
ilustracija

Mojkovčanin osumnjičen da je silovao sestru, saslušano više svjedoka

Viši državni tužilac u Bijelom Polju Hasan Lukač saopštio je da se i dalje vodi izviđaj povodom slučaja iz Mojkovca, kada je jedan mladić (25) uhapšen, a nakon toga mu je određen i pritvor, zbog sumnje da je počinio krivično djelo silovanja, piše Dan.

“Ispitali smo osumnjičenog i nekoliko svjedoka. Imamo u planu još istražnih radnji povodom ovog slučaja”, rekao je Lukač.

Policija i tužilaštvo sumnjaju da je mladić silovao maloljetnu sestru. Krivičnu prijavu protiv njega podnijeli su pripadnici Odjeljenja bezbednosti Mojkovac. Prema navodima iz prijave, on je sestru silovao sredinom juna prošle godine na jednom katunu na Bjelasici, a ona je to krila sve donedavno.

“Djevojčica je silovana uprkos tome što je pružala otpor. Nakon nemilog događaja, nikom nije pričala o tome, sve dok se nedavno nije požalila svojoj sestri, nakon čega je alarmirana porodica”, rekao je Lukač, i dodao da se mladić sumnjiči i za krivično djelo rodoskrvljenja.

Sudija za istragu bjelopoljskog Višeg suda Vanja Rakonjac kazala je da je pritvor u ovom slučaju određen zbog težine djela i bojazni od bjekstva.

Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.