DPS Nikšić: Sraman napad na našeg člana zbog crnogorske zastave, nadležni da hitno reaguju

DPS Nikšić: Sraman napad na našeg člana zbog crnogorske zastave, nadležni da hitno reaguju

Sinoć je u Nikšiću fizički napadnut član OO DPS-a Nikšić i član Savjeta mladih Vladan Šturanović., kazali su iz te partije.

"Više NN lica presjekli su put Šturanoviću, fizički nasrnuli na njega, nanijeli  mu tjelesne  povrede i oduzeli crnogorsku zastavu. Ovo je nezapamćeni vandalski čin prema mladom čovjeku, čija je jedina greška što voli svoju zemlju i nosi njenu zastavu. Shvatamo da je vandalizam u krvi onima koji se više od pola godine bahate ulicama našeg grada, nasrću i gađaju policajce na dužnosti, uništavaju gradski inventar i vrijeđaju sve one  koji ne misle kao oni. Njihovo junaštvo i čojstvo pokazali su i večeras napadajući u čoporu pojedinca"naveli su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Iz DPS-a pozivaju sve nadležne organe da otkriju napadače i privedu ih pravdi.

"Crna Gora je naša kuća i prioritetni naš cilj je da se u njoj svi osjećaju bezbjedno i sigurno. Žalosno je da uoči obilježavanja praznika, kada je Crna Gora ustala u borbu protiv fašizma, oblike fašisoidnog ponašanja imamo opet na našim ulicama. Ove strukture napadom u hordi na mladog  nezaštićenog čovjeka pokazuju svoju nemoć i šalju poruku da u prvim redovima veliko srpskih nacionalističkih snaga u Crnoj Gori  stoje kriminalci i batinaši. Opštinski odbor DPS Nikšić pruža punu podršku svom članu Vladanu Šturanoviću i traži hitnu intervenciju nadležnih organa", poručili s iz ove partije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.