Bjelopoljac osuđen na 30 dana zatvora, vrijeđao ćerku i prijetio joj da će je izbaciti iz kuće
Bijelo Polje, foto:Kodex

Odlukom Suda za prekršaje otac upućen u zatvor

Bjelopoljac osuđen na 30 dana zatvora, vrijeđao ćerku i prijetio joj da će je izbaciti iz kuće

60-godišnji Bjelopoljac Đ.Đ. osuđen je na mjesec dana zatvora zbog nasilja u porodici na štetu svoje maloljetne ćerke.

Kako saznaje Kodex, otac je osuđen na zatvorsku kaznu nakon što je vrijeđao i prijetio svojoj ćerki.

"Zbog prekršaja iz čl 36.st.3 u vezi st.1 tač.2.3.i 5 Zakona o zaštiti od nasilja u porodici predsjednik suda Alija Beganović je okrivljenom Đ.Đ.(60) iz Bijelog Polja izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana", saopšteno je portalu Kodex iz bjelopoljskog suda za prekršaje.

Okrivljeni je prekršaj počinio prema svojoj maloljetnoj kćerki na način što je istu vrijeđao, prijetio joj napadom i izbacivanjem iz kuće.

"Zbog težine prekršaja i opasnosti da će ponoviti isti i činjenice da je prekršaj počinjen prema malodobnoj oštećenoj predsjednik je odlučio da je kazna izvršna prije pravosnažnosti i okrivljenog odmah uputio na izdržavanje kazne.", navode iz Suda za prekršaje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.