Besplatan ulaz u nacionalne parkove 13. jula
Crno jezero, foto: Kodex

Uz pridržavanje mjera NKT-a

Besplatan ulaz u nacionalne parkove 13. jula

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore svim građankama i građanima čestitalo je Dan državnosti i pozvalo sve ljubitelje prirode da 13. jula besplatno posjete sve nacionalne parkove.

"Nacionalni parkovi Crne Gore pružaju nesumnjivo najljepše uslove za odmor u zdravoj životnoj sredini i zaštićenoj prirodi.  Posjetiocima su na raspolaganju pješačke, edukativne i biciklističke staze, obilazak planinskih jezera, sportski ribolov na Crnom, Biogradskom i Skadarskom jezeru, posmatranje ptica u NP Skadarsko jezero, dječija igrališta u NP Durmitor, NP Lovćen i NP Biogradska gora, šuma za čitanje u NP Durmitor i NP Lovćen i mnogi drugi sadržaji", navodi se u saopštenju NPCG.

U okviru kampanje “Priroda je moj dom” Nacionalni parkovi Crne Gore sjutra će premijerno prikazati promotivni spot.

"Svi posjetioci nacionalnih parkova Crne Gore su u obavezi da se pridržavaju mjera NKT-a i Ministarstva zdravlja", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.