DPS BP odgovorio DFu: Prevaziđene teze o nekakvim ličnim kartama slobodno koristite kao alibi, trebaće vam
Demokratska partija socijalista, Bijelo Polje

Spiskovi i javno izraženi stavovi dokaz jačine partije

DPS BP odgovorio DFu: Prevaziđene teze o nekakvim ličnim kartama slobodno koristite kao alibi, trebaće vam

Bjelopoljski odbor Demokratske partije socijalista saopštio je da je počela kampanja protiv te partije o "nekakvim spiskovima ličnih karata" i da tradicionalni protivnici te partije moraju da traže alibi za, kako navode, predstojeći poraz na izborima 30. avgusta.

Iz bjelopoljskog DPS-a naglašavaju da je za očekivati da su,  kao "dominantna i ozbiljna partija" na političkoj sceni, započeli kampanju u susret parlamentarnim izborima koji se održavaju za nešto manje od dva mjeseca.Poručili su da im neće biti teško, "obzirom da će umjesto poruka sa govornica, postignuti rezultati u Bijelom Polju govoriti za njih".

Iz ove partije su reagovali na saopštenje Demokratskog fronta Bijelo Polje koji je  naveo da je lokalni DPS već uveliko počeo kampanju ucjenama kako zaposlenih tako i nezaposlenih koji čekaju posao.  DF je prenio i da je određeni broj zdravstvenih i prosvjetnih radnika izložen pritiscima koje na njih vrše uprave.

"Govori im se da će ostati bez posla ukoliko ne predaju lične karte osobama koje su za to određene kako ne bi glasali na nastupajućim izborima...To što su nam se građani obratili i ukazali na ove radnje, govori nam da je režim u panici i da se služi svim sredstvima kako bi ostali na vlasti. Upozoravamo direktore i pomoćnike direktora obrazovnih ustanova ih da prestanu sa pritiscima, građani ih se ne plaše, već ćemo za svaki novi prijavljeni slučaj izaći u javnost sa imenima direktora i pomoćnika direktora koji prosvjetne radnike budu ucjenjivali na ovakav način. Apelujemo na sve radnike, zdravstvene, prosvetne i sve ostale koji budu ucjenjivani na ovaj način, da podnesu krivične prijave ili da se obrate nama kako bi raskrinkali kriminalne radnje koje vrše uprave javnih ustanova nadajući se da će spasiti režim koji se raspada", saopšteno je iz DF-a Bijelo Polje.

Javni spiskovi i iznošenje stavova, ističu u bjelopoljskom DPSu, su samo potvrda otvorenosti i jačine te partije.

"Konstatacija da DPS više nikom ne vjeruje na riječ da će nam dati podršku zbog učešća na litijama, nije u vezi sa stvarnošću, o čemu najbolje govore i nedavni potpisi prosvjetnih i zdravstvenih radnika. Upravo takav vid javnog iznošenja stavova je samo po sebi dokaz otvorenosti i jačine naše partije, posebno u dijelu poštovanja drugačijeg mišljenja. Naravno, uvijek će se naći oni koji će sebi dati na značaju pokušavajući da na račun navodnih pritisaka DPS-a iznude nešto od naše političke konkurencije, ne bi li ostvarili svoje sitne lične interese", kazali su iz DPS-a.

Naglasili su da su rezultati koje su oni postigli u Bijelom Polju za ponos i da im daju za pravo da očekuju veliku podršku na predstojećim izborima.

"I ovog puta, kao i svakog do sada, rezulat će biti isti, jer građani prepoznaju i žele koncept građanskog društva, a ne retrogradne politike koja nas vuče unazad. Sve ono što smo uradili u prethodnom periodu za naš grad, sve benefite realizacije velikog broja projekata, posebno onih infrastrukturnih, imaće svi naši sugrađani, pa čak i vi, ma koliko zatvarali oči pred njima i bez obzira koliko se trudili da to sve negirate. Prevaziđene i deplasirane teze o nekakvim ličnim kartama slobodno koristite kao alibi i ovog puta. Trebaće vam", zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.