Vladika Grigorije podnosi tužbu protiv zamjenika gradonačelnika Beograda
Vladika Grigorije

Vesić optužio Vladiku cijele Njemačke da je uživalac opojnih droga

Vladika Grigorije podnosi tužbu protiv zamjenika gradonačelnika Beograda

Advokat Vladimir Gajić, zastupnik episkopa diseldorfskog i cijele Njemačke Grigorija, izjavio je da je vladika SPC odlučio da podnese građansku tužbu protiv zamjenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, jer "ne može da pređe preko ovolike količine kleveta i uvreda koje Vesić iznio u posljednjih nekoliko dana".

"Vesić optužuje vladiku Grigorija da ima namjeru da ga ubije, da je povezan s kriminalcima i da je uživalac droge. Mislim da nikada, čak ni u vrijeme Staljinizma, nije na ovako ogavan način jedan građanin govorio ovako o nekom srpskom episkopu", rekao je Gajić za list "Danas", prenosi Beta.

On je Vesića nazvao "mizernom ljudskom pojavom i personifikacijom bahatosti, prostakluka i nekulture ove vlasti".

"Kao i svaki konvertit ili janjičar, Vesić je zapravo gori od onih koje predstavlja. Tužićemo Vesića zbog povrede dostojanstva, časti i ugleda vladike Grigorija. To su osobine s kojima Vesić nikada u životu nije imao blizak kontakt", rekao je Gajić koji je i predsjednik Pravnog savjeta Narodne stranke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.