Srbija: U posljednja 24 časa preminulo još 12 pacijenata od posljedica koronavirusa
Ilustracija

Zaraženo još 345 osoba

Srbija: U posljednja 24 časa preminulo još 12 pacijenata od posljedica koronavirusa

U Srbiji je u prethodna 24 časa preminulo još 12 osoba od posljedica infekcije korona virusom, pa je ukupan broj umrlih tokom epidemije porastao na 382, saopšteno je danas.

Na sajtu Ministarstva zdravlja Republike Srbije covid.19.rs objavljeno je da je od 7.032 osobe čiji su uzorci testirani u prethodna 24 časa, pozitivan nalaz potvrđen kod 345, prenosi Beta.

Broj aktivnih slučajeva u Srbiji je 3.911, a na respiratorima je 139 pacijenata.

Procenat smrtnosti danas iznosi 2,11 odsto.

Od početka epidemije je u Srbiji testirano ukupno 487.378 osoba, a prisustvo virusa potvrđeno je kod 18.073 osobe.

Član vladinog Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa, epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je "nejasno" kako se statistički podaci o epidemiji obrađuju i dodao da je tražio njihovu reviziju.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.