Treći trening u Špilbergu otkazan zbog loših vremenskih uslova
Foto: Rojters

Treći trening u Špilbergu otkazan zbog loših vremenskih uslova

Treći trening pred Veliku nagradu Štajerske, drugu trku sezone u Formuli 1, nije održan zbog loših vremenskih uslova u Špilbergu.

Vremenska prognoza za subotu je već danima najavljivala takav rasplet, a kada je došlo vrijeme za početak subotnjeg treninga direkcija trke je objavila da će njegov početak da bude odložen.

Konačna odluka o otkazivanju donijeta je 40 minuta pošto je on trebalo da počne, prenosi Sportklub.rs

Kvalifikacije na stazi “Red Bul ring” su na programu od 15 časova, ali postoji mogućnost da i one budu otkazane. U tom slučaju će da budu vožene u nedjelju ujutro, nekoliko sati prije trke koja je zakazana za 15.10.

Vremenska prognoza ukazuje da će uslovi u Špilbergu tada da budu znatno bolji, bez padavina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.