Pretresi u Podgorici, uhapšene tri osobe
ilustracija

Pretresi u Podgorici, uhapšene tri osobe

Policija u Podgorici je u sklopu aktivnosti koje se sprovode u cilju sprječavanja izvršenja krivičnih djela izvršila pregled tri lica ali i pretrese objekata koje koriste lica interesanta sa aspekta privrednog kriminaliteta, krvnih i imovinskih delikata, saopštila je Uprava policije.

Kako se navodi, izvršeni su pretresi stanova i jednog poslovnog objekta na sedam lokacija.

"Pripadnici policije su izvršili pregled M.M. (20), V.B. (20) i A.G. (35). Kod M.M. je pronađeno oko kilogram marihuane dok je kod A.G. i V.B. pronađen pištolj u ilegalnom posjedu sa više komada municije.Lica su lišena slobode i to M.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga dok su V.B. i A.G. lišeni slobode zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.", stoji u policijskom saopštenju.

Kako se dodaje, izvršeni su pretresi stanova i drugih prostorija koje koriste M.R. (41), M.Đ. (34), V.V. (40), V.S. (41), Z.B. (52), M.R. (52) i G.R. (50).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.