Poslušajte kako su Who See i Nikšićko ispromovisali šarmantne specifičnosti naše zemlje

Fantastični hip hop dvojac Who See, poznat po hitovima kao što su “Đe se kupaš”, “Koji sam ja meni kralj”, “Bar – Bari” i brojnim drugim, ovo ljeto otvara novom pjesmom “Amo popit po pivo”, koja je nastala kao dio nove kampanje za Nikšićko Pivo.

Ova dva crnogorska brenda u pjesmi udruženim snagama promovišu crnogorske lokacije i prepoznatljivosti, uz ritam koji pokreće. Tu je i bokeljski sleng i neizostavno, prava doza autentičnog crnogorskog humora, za ljetnji hit u kojem će se svi pronaći.

Kako i momci iz benda kažu, “Amo popit po pivo” kao da je “ispala” sa njihovog novog albuma, koji upravo završavaju.

Spot za pjesmu radio je Novljanin Vanja Vikalo Linnch, koji važi za jednog od najboljih animatora i ilustratora u regionu.

“Amo popit po pivo” ima sve neophodne sastojke da postane pravi ljetnji hit, koji će se slušati na plažama i pontama širom našeg primorja, na planinama, ali i u vašim omiljenim gradskim lokalima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.