U Beogradu danas nastavak protesta; Veselinović: Ovo će biti duga noć
Foto: Radio Slobodna Evropa

Demonstracije zbog najavljenog policijskog časa

U Beogradu danas nastavak protesta; Veselinović: Ovo će biti duga noć

U Beogradu je oko 18 časova počeo protest Saveza za Srbiju (SzS) zbog kako su naveli, "iživljavanja vlasti nad građanima" i najavljenog uvođenja policijskog časa u glavnom gradu zbog rasta broja inficiranih korona virusom.

Na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu okupilo se stotinak građana kojima se u 18 časova iz pravca Vasine ulice, priključila grupa od oko stotinak pripadnika Dveri predvođenih liderom tog pokreta Boškom Obradovićem.

Od lidera Saveza za Srbiju, protestu prisustvuju i lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, Miroslav Aleksić iz Narodne stranke, Janko Veselinović iz Pokreta za preokret.

Veselinović je agenciji Beta rekao da će se posle uvodnog obraćanja, učesnici skupa uputiti ka Predsjedništvu Srbije.

"Ovo će biti duga noć", kazao je Veselinović.

Skup protiče mirno, a saobraćaj u tom dijelu grada se odvija normalno.

Po navodima reportera agencije Beta, nije vidljivo prisustvo uniformisane policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.