Almara plaža nova ponuda Luštice Bay
Foto: Luštica Development

Almara plaža nova ponuda Luštice Bay

Novi grad na Jadranu, Luštica Bay, ponudiće posjetiocima i gostima ovog ljeta čak tri uređena kupališta, a već od sjutra vrata će otvoriti plaža Almara by Luštica Bay na Oblatnom.

Kako su naveli iz Luštice Development je da će Almara by Luštica Bay dopuniti potražnju posjetilaca za mirnim, uređenim i bezbjednim plažama na otvorenom moru.

U ponudi su već plaža hotela Chedi koja je, pored gostiju, takođe namijenjena i drugim korisnicima, kao i Velja Spila, od ovog ljeta uređeno kupalište.

„Dio plaže ukupne površine od 820 kvadratnih metara ostaje za javnu upotrebu, a plaža lokalno poznata po organizaciji najvećih plažnih zabava u ranim večernjim satima i hot-spot za trendi mlade, ove godine pažnju će posvetiti i porodičnom odmoru. Kapacitet plaže je oko 200 mjesta“, navodi se u saopštenju.

U potpuno novom ambijentu, privatni operater, poznata ugostiteljska porodica Davidović, predvidjela je dva ugostiteljska objekta - plažni klub i mediteranski restoran, dok će površinu za odmor upotpuniti 17 džambo baldahina.

„Porodice sa malom djecom sigurno će uživati u kupališnom dijelu budući da je od luštičkog kamena pripremljen i obalom nasut najfiniji pijesak“, rekli su iz Luštice Development.

Otvaranjem Almare i ponudom sva tri kupališta, kompleks Luštica Bay pozicionira se kao destinacija uređenih plaža izuzetne ljepote za odmor i provod.

Porodica Davidović je ugledna ugostiteljska porodica iz Tivta koja upravlja sa nekoliko popularnih premijum gastro lokacija, kao što su Ribarsko selo, Al Posto Giusto i Adriatica Kamenari.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.