28 pacijenata na liječenju u Beranama, dva životno ugrožena
Bolnica Berane

Dabetić saopštio

28 pacijenata na liječenju u Beranama, dva životno ugrožena

U Opštoj bolnici u Beranama trenutno se liječi 28 pacijenata pozitivnih na novi korona virus, kazao je direktor te zdravstvene ustanove Budimir Dabetić.

"Tri su starijeg životnog doba sa komorbiditetom, dok je jedna starosti 55 godina i nije imao propratnih bolesti. U opservaciji je još 11 pacijenata, kod kojih nije još zvanično potvrđen kovid-19, ali svi simptomi ukazuju na to. Tri pacijenta imaju dosta tešku kliničku sliku, a dva su životno ugrožena", rekao je Dabetić za Televiziju Crne Gore (TVCG). 

On je saopštio da su juče primili još pet pacijenta na liječenje sa simptomima kovida. 

"U Opštoj bolnici Berane trenutno se liječi 28 pacijenata sa potvrđenom infekcijom Kovid-19. Njih četvoro je u jednici intenzivnog liječenja, na kiseoničkoj potpori, ali nijesu priključeni na respirator", rekao je Dabetić za Televiziju Crne Gore.

Portal RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.