Građani CG pri ulasku u Sjevernu Makedoniju da dostave PCR test, ne stariji od 72 sata
Ilustracija

Građani CG pri ulasku u Sjevernu Makedoniju da dostave PCR test, ne stariji od 72 sata

Komisija za zaražne bolesti Sjeverne Makedonije zatražila je da se za građane Crne Gore, Srbije, Kosova i BiH zahtijeva PCR test prilikom ulaska u tu zemlju, prenosi portal Plusinfo.

Preporuka Komisije je usvojena nakon razmatranja epidemiološke situacije u tim zemljama, a u skladu sa informacijama zdrastvenih vlasti tih zemalja, saopštilo je makedonsko Ministarstvo zdravlja.

“Svi građani iz Srbije, BiH i Crne Gore pri ulasku u zemlju obavezno da dostave PCR test ne stariji od 72 sata”, predložila ja Komisija nakon razmatranja situacije na današnjem sastanku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.