Na Žabljaku nema korone, Opština finansijski stabilna, projekti se realizuju
Crno jezero, foto: Kodex

Na Žabljaku nema korone, Opština finansijski stabilna, projekti se realizuju

Opština Žabljak za sada je finansijski stabilna i najveći dio planiranih projekata sa lokalnog i državnog nivoa počeo je da se realizuje,kazao je za Jutarnji program TVCG predsjednik Opštine Veselin Vukićević.

Posjetio je da na Žabljaku nije zabilježen nijedan slučaj zaraze virusom korona i da građani strogo poštuju mjere Nacionalnog koordinacionog tijela.

„Nadamo se da će tako ostati i da ćemo se sačuvati od ove pošasti“, kazao je on.

On je kazao da je lokalno koordinaciono tijelo u koje su bile uključene i sve lokalne institucije napravilo plan i sprovodilo ga kako bi se sanirale posljedice virusa.

„Redovno smo radili dezinfekciju javnih površina, 24 sata bili smo na raspolaganju svima i trudili se da bude sve perfektno odrađeno“, dodao je Vukićević.

Istakao je da je Opština finansijski stabilna i da se projekti već realizuju uprkos situaciji sa virusom.

„Jedan od značajnijih projekata je izgradnja javne garaže sa nekih 130 parking mjesta, prva trećina radova je u toku, rekonstruišemo gradske trotoare, u toku je rekonstrukcija jedne gradske ulice, izgradnja druge. Kada je riječ o seoskom području, radimo dva vodovoda, počinjemo i sa asfaltiranjem putnih pravaca. Dobro se držimo iako prijeti velika opasnost“, kazao je on.

Punjenje budžeta je manje nego prošle godine u ovo vrijeme, dodaje Vukićević.

„Zato se gledamo da što lakše prebrodimo ovaj period“, kazao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.