Novo rukovodstvo Vaterpolo i plivačkog saveza CG u avgustu
Foto: Wpolo.me

Sjednica skupštine

Novo rukovodstvo Vaterpolo i plivačkog saveza CG u avgustu

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore u avgustu će dobiti novo rukovodstvom, odlučeno je na današnjoj sjednici Skupštine, koja je održana u Budvi.

Krajem ove godine ističe četvorogodišnji mandat predsjedniku Dejanu Bajiću.

"Na predlog predsjednika VPSCG Dejana Bajića za prvu nedjelju avgusta planira se Izborna skupština na kojoj će se izabrati novo rukovodstvo", navodis u saopštenju na sajtu Vaterpolo saveza.

Današnja sjednica skupštine je počela minutom ćutanja u čast nedavno preminulom Ivanu Zuberu, istaknutom plivačkom treneru i instruktoru.

Skupštinom je predsjedavao predsjednik Skupštine VPSCG dr Đuro Marić, a prisutni su bili delegati Jadrana, Katara, Budvanske rivijere, Akvatik Verdea, Nikšića, Baterflaja, kao i delegat Udruženja sudija.

Na sjednici nije bilo članova Primorca, Budućnosti, Orke, Starog grada i udruženja delegata.

Nakon što su izabrana radna tijela Skupštine, usvojen je izvještaj Verifikacione komisije. Na Skupštini su donesene i sljedeće Odluke:

- Verifikovan je prečišćen tekst Pravilnika o članstvu i matičnoj evidenciji članova VPSCG

- Usvojen prečišćen tekst Statuta VPSCG

- Verifikovano je elektronsko izjašnjavanje članova Skupštine VPSCG od 10.01.2020.godine

- Usvojen Završni račun VPSCG za 2019. godinu

- Usvojena Odluka o izmjenama Pravilnika o registraciji i pravu nastupa vaterpolista u VPSCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.