Nadal će igrati u Madridu: Želi nove pobjede
Rafael Nadal

Nadal će igrati u Madridu: Želi nove pobjede

Španski teniser Rafael Nadal igraće na Masteru u Madridu, potvrdio je direktor turnira Felisijano Lopez.

"Razgovarao sam sa svojim prijateljem Rafaelom Nadalom, koji mi je potvrdio da će učetvovati na turniru u Madridu u septembru", poručio je Lopez.

Prethodne godine Nadal je poražen u polufinalu, pa će imati priliku da osvoji nove bodove.

Biće to jedini turnir između US Opena i Rolan Garosa na kome će Rafa moći da napreduje, pošto je prošle sezone osvojio titule u Njujorku i Parizu, kao i na Mastersu u Rimu.

Podsjećamo, prema novim pravilima rangiranja ATP, igračima neće biti oduzimani poeni koje su osvojili na turnirima 2019, već oni samo mogu da poprave rezultat.

Inače, s obzirom na to da Masters u Madridu počinje 13. septembra, mala je vejrovatnoća da će Nadal igrati US Open, koji se završava istog dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.