Dom zdravlja Rožaje: Apelujemo na građane da poštuju mjere NKT, to je jedini način da spriječimo širenje virusa
Dom zdravlja Rožaje

Poručili da zahvaljujući ministarstvu zdravlja imaju dovoljno opreme

Dom zdravlja Rožaje: Apelujemo na građane da poštuju mjere NKT, to je jedini način da spriječimo širenje virusa

Dom zdravlja Rožaje trenutno posjeduje dovoljne količine zaštitne opreme, medicinskih i sredstava za dezinfekciju za zaposlene, koje su obezbijeđene zalaganjem Ministarstva zdravlja, Vlade Crne Gore i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, saopšteno je iz te zdravstvene usranove.

U Domu zdravlja napominju da je, uveoma ozbiljnoj epidemiološkoj situaciji, koja je zahvatila Rožaje u drugom talasu pandemije Covid-19, od velikog značaja i za građane i za zdravstveni sistem nesebična podrška i ponuđena pomoć dijaspore i humanista koji su spremni da pruže pomoć i u zaštitnoj opremi i u medicinskim sredstvima, aparatima i svemu što je potrebno u borbi protiv virusa.

Menadžment i zaposleni u Domu zdravlja Rožaje zahvalili su se svima koji su spremni da pruže svaki oblik podrške i pomoći, iako, napominju, ta zdravstvena ustanova, u ovom trenutku, posjeduje sve što je potrebno za suzbijanje širenja infekcije koronavirusa.

"Još jednom apelujemo na građane da se pridržavaju mjera prevencije, odnosno da nose zaštitne maske, održavaju ličnu higijenu, koriste sredstva za dezinfekciju, drže distancu i izbjegavaju masovna okupljanja, jer je to najbolji način da spriječimo da se nastavi širenje virusa"; poručili su u Domu zdravlja Rožaje, prenosi portal Pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.