Otac djevojčice koja je fotografisana ispred bolnice u Novom Pazaru traži da se autori slike procesuiraju
Potresna fotografija djevojčice ispred bolnice

"Neko je zloupotrijebio što nisam bio u tom trenutku tu"

Otac djevojčice koja je fotografisana ispred bolnice u Novom Pazaru traži da se autori slike procesuiraju

Hanefija Krkušić, otac djevojčice koja je fotografisana kako prima infuziju na stolici ispred bolnice u Novom Pazaru, danas je zatražio od nadležnih organa da se procesuiraju oni koji su "fotografisali i zloupotrijebili njegovo dijete."

“Dali su mi uput da idemo za Kraljevo, ali nisam bio spreman da krenem odmah. Ja sam tražio da dijete primi infuziju, nije doktorka to uradila na svoju ruku. Narod je zloupotrijebio dok sam ja otišao do kuće da uzmem stvari. Dok sam se vratio, vozilo je bilo spremno za transport", izjavio je Krkušić, prenosi FoNet.

On je zatražio od policije i tužilaštva da ispitaju slučaj zloupotrebe njegovog djeteta, kao i da sprovedu istragu kako bi počinioci bili pronađeni i kažnjeni.

On se medijima obratio na konferenciji za novinare u Opštoj bolnici, pored koordinatora dr Mirsada Đerleka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.