Foto: Pobjeda

"Dužnost opozicije da se izbori za pobjedu koja će dovesti do oslobađanja CG"

Na današnjem sastanku parlamentarna opozicija se saglasila da je njena dužnost, bez obzira na sve razlike, opstrukcije i loše izborne uslove, da se bori za interes građana i pobjedu koja će dovesti do oslobađanja Crne Gore.

Na sastanku su kako je saopšteno, razmatrani svi modeli koji treba da dovedu do tog cilja.

"Parlamentarna opozicija je saglasna da su vrhovni prioriteti uspostavljanje vladavine prava, čišćenje države od kriminala i korupcije i ekonomski oporavak", saopšteno je iz opozicije.

Otvorena su sva pitanja koja su bitna za izborni proces a razgovori će biti nastavljeni sjutra.

Sastanku su prisustvovali Slaven Radunović i Maja Vukićević ispred DF-a, Krsto Radović i Dragan Krapović iz Demokrata, Dragoslav Šćekić iz Socijalističke narodne partije, Maksim Vučinić iz Radničke partije, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore, Zoran Mikić i Miloš Konatar iz Građanskog pokreta URA i poslanik Demosa Neđeljko Rudović.

Predsjednik Socijalisitičke narodne partije Vladimir Joković  uputio je ranije  predsjednicima parlamentarnih opozicionih stranaka u Crnoj Gori, poziv da održe sastanak povodom dešavanja u Budvi, ali i da u susret parlamentarnim izborima, razmotre uslove izbornog procesa, učestvovanja ili eventualnog bojkota.

Joković je poziv uputio Andriji Mandiću, Aleksi Bečiću, Dritanu Abazoviću, Milanu Kneževiću, Nebojši Medojeviću, Miodragu Lekiću, Draginji Vuksanović, Goranu Daniloviću i Maksimu Vučiniću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.