Na Cetinju se gradi zgrada za socijalno stanovanje, vrijedna 1,22 miliona eura
Foto: Prijestonica Cetinje

Na Cetinju se gradi zgrada za socijalno stanovanje, vrijedna 1,22 miliona eura

Prijestonica Cetinje raspisala je tender za izgradnju zgrade za socijalno stanovanje, procijenjene vrijednosti 1,22 miliona eura, kazali su iz ove opštine.

Iz Prijestonice su kazali da bi zgrada trebalo da se gradi u Belvederskoj ulici, a predviđeno je da ima podrum, prizemlje, tri sprata i potkrovlje, kao i pripadajući parking prostor.

"Tenderom je predviđeno da zgrada ima 30 stanova i da bude izgrađena za 15 mjeseci od dana potpisivanja ugovora za najpovoljnijim ponuđačem", ističu oni.

Zainteresovani ponude mogu predati radnim danima od 9 do 14 sati u Građanskom birou Prijestonice Cetinje, kako navode, u ulici Baja Pivljanina br. 2 ili poslati poštom na istu adresu.

Ponude se predaju zaključno sa 13. avgustom 2020. godine do devet sati.

Ističu da je izgradnja zgrade za socijalno stanovanje dio Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2020. godinu.

"U toku 2019. godine Prijestonica je obezbijedila 12 stanova za socijalno stanovanje, a do kraja ove sedmice u novi dom trebalo bi da se useli još jedna porodica", zaključuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.