Osam vatrogasnih vozila na licu mjesta

Novi Sad: Požar u fabrici "Koteks Viscofan", dvije osobe stradale (FOTO/VIDEO)

Dvije osobe stradale su u požaru koji je izbio u fabrici "Koteks Viscofan" u Novom Sadu, potvrđeno je RTS-u u Hitnoj pomoći. Požar je lokalizovan.

Požar u fabrici "Koteks viscofan" u Novom Sadu je izbio jutros oko devet časova, a u intervenciji je učestvovalo 25 vatrogasaca sa 11 vozila, saopštio je MUP Srbije.

2269693whatsappimage20200707at104231ff

Foto: Kurir

Požar je lokalizovan, a vatrogasci rade na dogašivanju. Od strane JKP "Gradska čistoća" na lice mjesta upućene su tri cistijerne sa vodom. 

Dvije ekipe Hitne pomoći bile su na terenu, a dopisniku RTS-a je potvrđeno da su dvije osobe (62. i 48. godina ) stradale.

Jedna 40-godišnja osoba je zbrinuta na licu mjesta i prevezena na Institut za plućne bolesti na dalju dignostiku.

Većina radnika je izašla na vrijeme iz pogona, a nekoliko njih se nagutalo dima.

U fabrici "Koteks Viscofan" u Primorskoj ulici na Klisi proizvode se crijeva za mesnu industriju.

2269689whatsappimage20200707at104339ff

Foto: Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.