IJZ-u stiže dodatna oprema za testiranje, vrijedna 10.000 eura
IJZ

IJZ-u stiže dodatna oprema za testiranje, vrijedna 10.000 eura

Institut za javno zdravlje sklopio je ugovor sa firmom Farmon o hitnoj nabavci Labolatorijske plastike za potrebe Centra za medicinsku mikrobiologiju (odjeljenje za molekularnu dijagnostiku) neophodan za rad na ispitivanju novog koronavirusa.

Ugovor o nabavci opreme vrijedan je 10.000 eura, a firma Farmont obavezala se da će u narednih 10 dana Institutu da isporuči traženu opremu, prenosi Pobjeda.

I Dom zdravlja Podgorica je sklopio ugovor o hitnoj nabavci zaštitinih rukavica i maski. Firma „MVE Antiseptici“ isporučiće Domu zdravlja rukavice u vrijednosti od 3.200 eura i maske u vrijednosti od 27.000 eura.

U ugovoru koji je potpisan, navodi se da se dobavljač obavezuje da opremu isporuči odmah po potpisivanju ugovora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.