Održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS

"Ideje koje promoviše naša partija nailaze na punu podršku velikog broja građana Plava"

Danas su u Plavu održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista, na kojima su analizirane predizborne aktivnosti u okviru priprema za predstojeće parlamentarne izbore zakazane za 30. avgust 2020. godine, kazali su iz Opštinskog odbora DPS Plav.

Iz ove partije su kazali da je izabran Operativni štab, kao i komisije koje će raditi tokom kampanje, koje treba da doprinesu boljem izbornom rezultatu. Konstatovano je da u Opštinskom odboru postoji energija i entuzijazam koji su garant dobrog izbornog rezultata DPS-a u ovoj opštini.

"Takođe, istaknuto je da je kroz projekte koje je realizovala Vlada Crne Gore, Plav poprimio obrise uređene opštine i da je na taj način stvoren ambijent za dalji razvoj privrednih, kulturnih  i turističkih potencijala ovoga kraja", navodi se u saopštenju.

Naglašeno je da participacija DPS-a u lokalnoj samoupravi veoma vidljiva i da ideje koje promoviše naša partija nailaze na punu podršku velikog broja građana Plava.

"Na sjednicama su razmatrana i druga pitanja iz nadležnosti ovih partijskih organa", ističu.

Kako su kazali, sjednicama je prisustvovao ispred Predsjedništva partije koordinator za Plav Mevludin Nuhodžić.

Sjednice su održane uz poštovanje mjera i preporuka NKT ( poštovanje distance, nošenje maski i rukavica).

"Izraženo je zadovoljstvo što u Plavu nema registrovanih slučajeva sa Covid 19. Upućen je apel svim građanima da poštuju preporuke NKT i daju doprinos ukupnoj borbi u spriječavanju širenja koronavirusa kako bi sačuvali sebe, naš grad i našu Crnu Goru!", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.