Demantovao Vučića

Delić: PCR dijagnostika u Crnoj Gori postoji od 2007. godine

PCR dijagnostika koja se radi u Srbiji, u Crnoj Gori postoji od 2007. godine, kazao je srpski infektolog, profesor Medicinskog fakulteta i bivši direktor klinike za zarazne bolesti Dragan Delić, komentarišući izjavu srpskog predsjednika Aleksandra Vučića da Crna Gora nema laboratoriju, pa tako ne može da radi PCR testove.

U emisiji "Utisak nedjelje", Delić je kazao da u Crnoj Gori postoji pet PCR aparata, urađeno je više od 21 hiljade testova i svaki 30. stanovnik je testiran, prenosi RTCG.

Poručio je da se infekcija u Srbiji i u Crnoj Gori prelivaju, te da ne treba da se prave podjele, već da se dozvoli da nas epidemija ujedini.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.