CGES donirao bjelopoljskoj Opštoj bolnici medicinsku opremu vrijednu 20.000 eura
Opšta bolnica Bijelo Polje

CGES donirao bjelopoljskoj Opštoj bolnici medicinsku opremu vrijednu 20.000 eura

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) donirao je bjelopoljskoj Opštoj bolnici medicinsku opremu vrijednu 20.000 eura.

Kako je saopšteno, za potrebe Internog odjeljenja donirani su defibrilator, holter EKG-a i holter pritiska, dok su dva monitora za praćenje vitalnih funkcija opredijeljeni za intenzivnu jedinicu koja se nalazi u okviru Službe za anesteziju, reanimaciju i intenzivnu njegu.

Direktorica Opšte bolnice Bijelo Polje dr Biserka Bulatović zahvalila se na vrijednoj donaciji kompaniji CGES i izrazila uvjerenje da će se trend ulaganja u bjelopoljsku bolnicu biti nastaviti i u narednom periodu, prenosi Opštinski sajt.

“Ova donacija je potvrda da je društvena odgovornost prisutna u crnogorkom društvu, kao i da u ovim kompleksnim uslovima u kojima živimo i borimo se sa virusom koji je pogodio cijeli svijet, postoje pojedinci i organizacije koji prepoznaju potrebu da investiraju u zdravstvo, jer time pomažu razvoju zdravstva i poboljšanju zdravstvene usluge i zaštite koja je svima potrebna“ - kazala je Bulatović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.