Zaraženi biznismen se vratio iz Srbije pa prisustvovao proslavi i sahrani
Ilustracija

Novo žarište

Zaraženi biznismen se vratio iz Srbije pa prisustvovao proslavi i sahrani

Italija je juče zabilježila pad u broju zaraženih koronavirusom, nakon što je pet dana uzastopno taj broj blago rastao.

Prema podacima Ministarstva zdravlja te zemlje, u protekla 24 sata zabilježeno je još 192 slučaja koronavirusa, dok je dan ranije taj broj iznosio 235.

Ukupan broj potvrđenih slučajeva u Italiji je sada 241.611.

Juče je zabilježeno još sedam smrtnih slučajeva, a ukupno je u toj zemlji do sada preminulo 34.861 osoba.

AP prenosi, pozivajući se na italijanske zvaničnike, da su rastu broja slučajeva prethodnih dana doprinijela žarišta, za koja se okrivljuju zaražene osoba koje su ušle u Italiju.

Među njima je i, kako se tvrdi, biznismen sa sjeveroistoka Italije, koji se razbolio nakon što se vratio iz Srbije, ali je, uprkos tome što je imao temperaturu, prisustvovao sahrani i rođendanskoj proslavi ubrzo po povratku u zemlju, prenosi Tanjug.

On se sada nalazi na intenzivnoj njezi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.