Kusovca sprovode u karantin, prekršio mjeru kućne samoizolacije

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, po nalogu nadležnog državnog tužioca, podnijeli krivičnu prijavu protiv predsjednika Opštine Tivat Siniše Kusovca zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim prospisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. On je prekršio mjeru obavezne kućne samoizolacije.

"Tivatskoj policiji je juče oko 18,00 časova prijavljeno da je predsjednik Opštine Tivat Kusovac primijećen tokom dana u naselju Zukovica na području Grblja na koji način je prekršio samoizolaciju koja mu je određena rješenjem zdravstveno – sanitarne inspekcije.

Tivatska policije je sprovela provjere i službene radnje o čemu su obavjestili nadležnu zdravstveno – sanitarnu inspektorku i nadležnog državnog tužioca", saopšteno je iz policije.

Nakon prikupljenih obavještenja državni tužilac se izjasnio da se u radnjama Siniše Kusovca stiču elementi krivičnog djela.

"Siniša Kusovac se po rješenju sanitarnog inspektora sprovodi u karantin", navode iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.