Podgorica uplaćuje 10,000 eura Novom Pazaru: Izraz solidarnosti i podrška njegovim stanovnicima u borbi s koronavirusom
Opština Podgorica

Podgorica uplaćuje 10,000 eura Novom Pazaru: Izraz solidarnosti i podrška njegovim stanovnicima u borbi s koronavirusom

U skladu s odlukom gradonačelnika dr Ivana Vukovića, Glavni grad Podgorica uplatiće 10,000 eura Novom Pazaru kao izraz solidarnosti i vid podrške njegovim stanovnicima u borbi s koronavirusom, saopšteno je iz PG Biroa.

Ističu da je prema posljednjim zvaničnim podacima, u ovom gradu u posljednja dva mjeseca život izgubilo 46 ljudi, zaraženo je njih preko 500, dok broj hospitalizovanih premašuje 200.

"Suočeni s ovakvom situacijom, želimo da pošaljemo poruku da Podgorica stoji čvrsto uz prijateljski Novi Pazar u zajedničkoj borbi sa pandemijom koronavirusa.

Podsjećamo da je Glavni grad, u prethodnom periodu, finansijski pomogao kinesku provinciju Sičuan u nabavci medicinske opreme, kao i Tiranu i Zagreb u suočavanju s posljedicama razornih zemljotresa koji su pogodili ta dva grada", navodi se u saopštenju PG Biroa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.