Zajnilović: DPS i SDP da pronađu najmanji zajednički sadržalac
Rifat Zejnilović

Zajnilović: DPS i SDP da pronađu najmanji zajednički sadržalac

"Pozivamo DPS i SDP da pronađu najmanji zajednički sadržalac sa suverenističkim blokom i da, kako kaže, demokratske promjene za koje se zalažu vrše zajedno ili unutar tog bloka, a ne nikako van njega, jer se “na taj način daje vjetar u leđa tuđim velikodržavnim projektima”", kazao je potpredsjednik Bjelopoljske partije, Rifat Zejnilović.

Zejniloć je istakao da je u stvaranju crnogorske nezavisnosti i demokratizaciji društva SDP-u takođe pripadaju velike zasluge.

"Međutim takvi doprinosi su bili mogući samo uz zajedničko djelovanje suverenističkog bloka. Mi želimo da Crna Gora jača, zato pozivamo SDP ali i DPS da međusobna neslaganja ostave unutar svojih ureda i da ih tamo rješavaju a da se u narednom periodu u potpunosti posvete Crnoj Gori i svim njenim građanima.

Poznato nam je da su neslaganja unutar ove dvije partije nastala po pitanju Kraljičine plaže, Buljarice i nekih drugih lokalnih pitanja ali ako svojim nejedinstvom ugrozite državu onda nećete moći da se bavite ni Patkovom otokom a kamoli nekom drugom temom", ocijenio je Zejnilović.

Bjelopoljska partija prema njegovim riječima, u predizbornim kampanjama na prethodnim parlamentarnim, predsjedničkim i lokalnim izborima, davala je veoma aktivnu i predanu podršku izbornim listama koje su u sva ta tri ciklusa u Bijelom Polju ostvarile izborne rezultate kao nikada do tada.

"Međutim, nakon svega toga iako su naša očekivanja bila drugačija odnos prema našoj partiji nije nas obeshrabrio da i dalje dajemo svoj doprinos za suverenu, nezavisnu i evropsku Crnu Goru, ali naša prava tražićemo unutar suverenističkog bloka a ne nikako van njega", zaključio je Zejnilović.

 

                                                                                                  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.