Kasalice će se braniti sa slobode, uz mjere nadzora
Kasalica

Kasalice će se braniti sa slobode, uz mjere nadzora

Sudija za istragu Višeg suda odbio je predlog SDT-a da se Zdravku Kasalici i njegovoj supruzi, advokatici Makedonki Kasalici produži pritvor.

Njema su međutim izrečene dvije mjere nadzora, zabrana napuštanja Opštine Podgorica i zabrana sastajanja sa određenim svjedocima, kazala je za TVCG savjetnica za odnose sa javnošću Višeg suda Aida Muzurović.

Sudija za istragu Višeg suda radnije danas saslušao je predsjednika Sindikata Vojske Crne Gore (VCG) Zdravka Kasalicu i njegovu suprugu, advokaticu Makedonku Kasalicu.

Novović treba da odluči o predlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da li će Kasalice poslati u Istražni zatvor ili ih pustiti da se brane sa slobode.

U subotu je SDT bračnom paru Kasalica odredilo zadržavanje do 72 sata.

Bračni bar Kasalica se tereti za krivična djela zloupotreba službenog položaja i utaja poreza i doprinosa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.