DF: NKT da pokaže laboratoriju i PCR testove
DF

DF: NKT da pokaže laboratoriju i PCR testove

Demokratski front (DF) saopštio je da je, nakon današnjeg saopštenja Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT), postalo jasno da se NKT bori protiv DF-a, a ne korona virusa.

Podsjećamo iz NKT-a je ranije danas saopšteno da je DF uradio sve što je bilo u njegovoj moći da oteža i ugrozi borbu za zdravlje i živote građana Crne Gore, tokom pandemija virusa.

Iz DF-a kažu da je NKT sastavljen od partijskih ljekara i visokih funkcionera DPS-a i SD-a, te da je "primjer kolapsa zdravstvenog sistema".

Ističu da Crna Gora nema laboratoriju za PCR testove na koronavirus, tako da i ne može utvrditi ko je inficiran a ko nije, zato će u narednom periodu zbog opšteg kolapsa i odustati od daljih testiranja primjenjujući švedski model prirodne selekcije.

"Ako ovo nije tačno, navode iz DF-a, pozivamo NKT da pred čitavom crnogorskom javnošću pokaže laboratoriju za PCR testove na KOVID-19, i kako izgleda procedura testiranja jednog potencijalno inficiranog građanina. A smatramo vrlo svrsishodnim da objasne crnogorskim građanima i koliko je kupljeno pokvarenih respiratora, a koliko ih se pokvarilo za vrijeme upotrebe, i da li će neko zbog toga snositi odgovornost?", kažu iz DF-a.

Iz ove partije pozvali su članove NKT – a, da objave svoje platne liste, te da će isto uraditi i lideri i poslanici DF- a.

"Da uporedimo ko je profitirao za vrijeme pandemije, a ko je donirao u borbi protiv koronavirusa", kažu iz DF-a.

Pozvali su predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da zajedno sa potpredsjednikom Vlade Milutinom Simovićem odabere termin za televizijsko sučeljavanje sa bilo kim iz DF- a.

"Da im sve ovo dodatno obrazložimo kao optužnicu crnogorskih građana zbog toga što su zloupotrebljavajući službeni položaj, zarazili Ustav, inficirali čitavu Crnu Goru, i priključili je na njihov pokvareni respirator. Ali da prije sučeljavanja donesu PCR test da su negativni na KOVID 19, pošto postoje udaljene sumnje da su pozitivni", zaključili su iz DF-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.