Socijalisti NK: Nedopustivo da Nikšićani žive od socijalne pomoći

Socijalisti NK: Nedopustivo da Nikšićani žive od socijalne pomoći

Socijalisti Crne Gore formirali su Koordinacioni odbor SCG u Nikšiću, čime je, nakon odbora u Bijelom Polju, Pljevljima i Kotoru, nastavljena intenzivna aktivnost Socijalista na podizanju partijske infrastrukture širom Crne Gore.

"Nikšićkim odborom rukovodiće tročlana Radna grupa na čelu sa doktorom nauka i nekadašnjim poslanikom u Skupštini Crne Gore Svetozarom Golubovićem. Pored njega, u Radnoj grupi su i Snežana Radonjić, komercijalista i Dijana Nenezić, diplomirani menadžer u pomorstvu", kazali su iz te partije.

Članovi Koordinacionog odbora Socijalista Crne Gore u Nikšiću su: Svetozar Golubović, Snežana Radonjić ,Velimir Vuković, Dijana Nenezić, Nada Čolović, Duško Nikolić, Milijana Milović, Marinko Čolović, Rosanda Bulatović, Momčilo Vuković, Ljubomir Đapić, Kristina Lješković, Mladen Pavićević, Biljana Marjanović, Vasilije Brajičić, Biljana Đurović i Milica Damjanović.

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica zadužila je Koordinacioni odbor u Nikšiću da pripremi izbor Inicijativnog odbora i da u najkraćem roku konstituiše mjesne odbore u čitavoj opštini.

Jonica je istakla zadovoljstvo do sada realizovanim aktivnostima na podizanju partijske infrastrukture, a tome će značajno doprinijeti i Kancelarija Socijalista u Nikšiću, koja je otvorena u Ulici Serdara Šćepana bb – Poslovni centar „Luna“, na prvom spratu.

Predsjednica Socijalista je poručila da su građani Crne Gore siti vještački nametnutih svađalačkih tema, odnosno da je zadnji čas da se okrenemo rješavanju konkretnih životnih problema.

Predsjedavajući nikšićkog odbora Svetozar Golubović kazao je da je nedopustivo da nekada industrijski centar Crne Gore danas tavori i živi od socijalne pomoći.

„U Nikšiću ima 16,7 hiljada penzionera, 4,2 hiljade korisnika socijalne pomoći i 3,4 hiljade nezaposlenih, što je čak za 10 hiljada više od broja zaposlenih. Nikšić ne zaslužuje takvo stanje. Socijalisti vjeruju da Nikšić sa privrednim i kadrovskim potencijalom koji posjeduje mora biti grad u kojom svi mogu dostojanstveno da žive od svog rada“, poručio je Golubović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.