Jokić: Raičević izmanipulisan, iznosi neistine o ljudima sa kojima je do juče sarađivao

Jokić: Raičević izmanipulisan, iznosi neistine o ljudima sa kojima je do juče sarađivao

Današnje saopštenje Radoša Raičevića, po sopstvenom izboru i želji, bivšeg člana i odbornika Demokratske partije socijalista Berana, je vapaj izmanipulisanog čovjeka, kome situacija u kojoj se nalazi, ipak, ne daje za pravo da na ovaj način iznosi ocjene o partiji u koju se godinama “kleo“, isto kao što to radi sada sa Crkvom, kao i da na ovaj način govori o ljudima sa kojima je godinama uspješno sarađivao, kazao je Branislav Jokić, odbornik i predsjednik Savjeta mladih DPS Berane.

Jokić je naveo da minimum korektnosti, koju zahtijevaju od gospodina Raičevića, je da se odupre ucjenama onih koji njime manipulišu, te da odustane od iznošenja neistina o DPS partiji i svojim dugogodišnjim stranačkim drugovima.

"Sa žaljenjem konstatujemo da je pristavši  da bude nečija marioneta, gospodin Raičević preko noći zaboravio da Demokratska partija socijalista baštini Crnu Goru bez diskriminacija, te status i napredovanje pojedinca nije uslovljeno političkom, nacionalnom, religijskom pripadnošću", saopštio je on.

Zaključio je da nakon svega, opravdano sumnjaju da je ikada i vjerovao u građansku Crnu Goru, i principe partije, već da ih je zastupao iz nekih drugih razloga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.