Na Kosovu umrlo od koronavirusa još šest osoba
Ilustracija

Ukupno 64 umrlih

Na Kosovu umrlo od koronavirusa još šest osoba

Još šest osoba preminulo je zbog posljedica zaraze koronavirusom na Kosovu čime je ukupan broj umrlih 64, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja Kosova.

Prema saopštenju Univerzitetskog kliničkog centra Kosova, jedan pacijent umro je u Klinici za zarazne bolesti, dva u Pulmologiji, a tri u Sportskoj medicini.

Preminuli su iz opština Priština, Vitina, Mitrovica, Vučitrn, Kosovo Polje i Peć.

Prema informacijama iz klinika, pacijenti koji su danas umrli, pored infekcije koronavirusa imali su i druge hronične bolesti, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.