DPS: Kasalice privedeni zbog optužbi za kriminalna djela, a ne litija
DPS

DPS: Kasalice privedeni zbog optužbi za kriminalna djela, a ne litija

Demokratski front, po običaju, obmanjuje i pokušava da mijenja teze: nije bračni par Kasalica priveden zbog njihovih političkih i vjerskih uvjerenja, već zato što se terete za krivična djela i zloupotrebe službenog položaja i utaje poreza i doprinosa u procesu pokrenutom mnogo prije litija., kazali su iz Demokratske partije socijalista.

"To što DF i njihovi mentori, smatraju da političko - crkveni angažman bilo kojeg pojedinca, oslobađa to lice odgovornosti pred zakonima države Crne Gore, njihova  je velika zabluda. Ova pogrešna pretpostavka uzrok je mnogih “nesporazuma” između onih koji smatraju da je dovoljno sakriti se iza crkve a onda, uzurpirati zemlju, graditi nelegalno, nepriznavati većinsku volju birača, bježati od pravde i prava...", naveli su iz DPS-a.

Kako su kazali iz ove partije, pred organima države Crne Gore svi su jednaki bez obzira na političko ili vjersko uvjerenje.

"Takav princip se primjenjuje uostalom i prema članovima i funkcionerima DF, kao i naše partije, pa ne vidimo razlog da se crkveni aktivisti drugačije tretiraju. Očigledno, u promijenjenim ulogama, DF ovakvim temama kao što je piča o Kasalicama samo otaljava posao podrške SPC u izbornoj kampanji", zaključuju iz DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.