U 58. godini

Od posljedica koronavirusa preminuo otac Kabiba Nurmagomedova

Abdulmanap Nurmagomedov, otac i trener Habiba Nurmagomedova, ruskog MMA šampiona u lakoj kategoriji, preminuo je od koronavirusa u 58. godini života.

Abdulmanap se nalazio u komi i posle nekoliko nedelja borbe je preminuo.

On je prvobitno bio hospitalizovan u rodnom Dagestanu, a potom je prebačen u Moskvu u kritičnom stanju gdje je i preminuo, prenosi B92.

Nurmagomedov je 25. aprila primljen u bolnicu u Mahačkali sa sumnjom na upalu pluća.

Kasnije je objavljeno da je pozitivno testiran na koronavirus i da se liječi u moskovskoj bolnici.

Ruski mediji su ranije pisali kako su Abdulmanap loše liječili u Dagestanu, da je došlo do komplikacije i na kraju čovjek nije uspio da se izvuče.

Podsjećamo, porodicu Nurmagomedov je u prethodnih nekoliko mjeseci "pokosio" koronavirus od kojeg je preminulo nekoliko članova ove familije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.