Čeda Jovanović u lošem stanju, prebačen na Infektivnu kliniku
Čeda Jovanović

Čeda Jovanović u lošem stanju, prebačen na Infektivnu kliniku

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji čeka rezultate testa na korona virus, u lošem je zdravstvenom stanju i on je preksinoć prebačen iz KBC “Bežanijska kosa” u Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, prenose srpski mediji.

Kako piše Kurir, pozivajući se na izvor navodno blizak Jovanoviću, on juče nije ustajao iz kreveta, a potvrđeno je i da je lider LDP u lošem zdravstvenom stanju.

“Jovanović je prebačen u dio bolnice u kojem borave pacijenti priključeni na kiseonik, tokom prethodnog dana nije ustajao. Iako je svim pacijentima omogućen odlazak u toalet, Jovanovića juče niko nije vidio, što je potvrda priče da mu se stanje naglo pogoršalo u odnosu na početak nedjelje. Niko nije mogao da povjeruje da on, koji redovno trenira i zdravstveno nije imao nikakvih problema ranije, može da završi u bolnici i zapadne u teško stanje”, priča neimenovani sagovornik Kurira.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.