Bar: Državljanka Srbije kršila mjeru samoizolacije, policija kod nje pronašla i heroin
Ilustracija

Bar: Državljanka Srbije kršila mjeru samoizolacije, policija kod nje pronašla i heroin

Prilikom kontrole vozila u Baru, policija je kod M.P. (39) državljanke Republike Srbije, stalno nastanjene u Herceg Novom pronašla drogu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, kod nje je pronađeno 1,7 grama opojne droge heroin.

Osim toga, utvrđeno je da je ovo lice prekršilo mjeru kućna samoizolacija koja joj je izrečena.

"Upoznat je nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama M.P. stiču elementi krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Protiv nje je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila navedeno krivično djelo, te je podnijet i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", navodi se u policijskom saopštenju.

Obaviještena je i sanitarna inspekcija koja je M.P. donijela rešenje o karantinu u trajanju od 14 dana gdje je ovo lice i smješteno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.