Uprkos zabrani Džonsonov otac otputovao u Grčku
Boris Džonson

Uprkos zabrani Džonsonov otac otputovao u Grčku

Otac britanskog premijera Borisa Džonsona suočen je s kritikama zbog putovanja u Grčku, uprkos preporuci Vlade Velike Britanije da njeni građani ne putuju u inostranstvo i grčke zabrane letova iz Britanije.

Stenli Džonson je juče na Instagramu objavio vidio snimak iz aviona sa riječima: "Dolazak u Atinu večeras!", kao i fotografiju sa aerodroma na kojoj nosi masku, prenosi Beta.

Stariji Džonson (79) ima vilu u Grčkoj.

Grčka je zabranila letove iz Velike Britanije do 15. jula.

Dejli Mejl je objavio da je Stenli Džonson do Atine letio preko Bugarske, a on je za novine izjavio da je u posjeti Grčkoj zbog obaveza koje ima s obzirom na predstojeću sezonu iznajmljivanja.

"Moram da odredim mjere distanciranja na imanju jer ovdje to shvataju veoma ozbiljno", rekao je Džonson.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.