Foto: SNP Berane

SNP u Beranama poručio da je početak kraja "evropske Kolumbije"

"Jedini način da se pobijedi trenutni režim je zajednička lista na izborima"

Sinoć je u Beranama održana sjednica opštinskog odbora SNP, kojom je prisustvovalo rukovodstvo te partije na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem, potpredsjednicima Dragoslavom Dadom Šćekićem i Draganom Ivanovićem, i sekretarom IO SNP CG Draganom Vukićem.

U saopštenju SNP-a su naveli da je jednoglasno zaključeno da beranski opštinski odbor daje svoj maksimum u ispunjavanju partijskih obaveza i sprovođenju programskih ciljeva i u tom pravcu je dobio punu podršku rukovodstva partije.

"Kada je riječ o daljim aktivnostima, pozdravljeni su napori da se projekat stvaranja "evropske Kolumbije“ u našoj državi pobijedi i da Crna Gora što prije postane normalna država. Odbačene su izlizane floskule da SNP sa ostatkom opozicije ugrožava državu i još jednom podvučen nedvosmislen stav naše partije da upravo mi štitimo državu, nezavisnost i postojanje Crne Gore", saopštili su iz SNP-a.

Takođe, jednoglasan je zaključak da SNP "svojom moralnom i odgovornom politikom ima zadatak da zaustavi ekonomski, moralni i svaki drugi sunovrat, do kojeg nas je dovela aktuelna politika DPS-a, SD-a i BS".

foto2

Foto: SNP Berane

Iz OO u Beranama je stigla još jednom poruka da je jedini način pobjede na predstojećim izborima izlazak uz jedinstvenu listu uz poruku da politička pobjeda u Beranama, Herceg Novom, Budvi i drugim gradovima šalje jasan signal o neophodnosti zajedničkog djelovanja. 

Izraženo je zadovoljstvo što partija bilježi konstantan rast, ali je još jednom podvučeno da nije samo to prioritet, već što skorija smjena režima Mila Đukanovića

"SNP je pozdravila činjenicu da svakodnevno veliki broj časnih, vjerujućih porodica napušta DPS, prepoznajući njihovu politiku kao svađalačku, gubitničku i antievropsku. U tom pravcu pružamo im punu podršku da skupa gradimo neko novo društvo bez kriminala i korupcije"; poručuje se u saopštenju.

"Beranski SNP je iskazao spremnost i za samostalan nastup, uz još jednu poruku da je najbolje da čujemo glas naroda, pobijedimo lične i političke sujete i donesemo odluku o zajedničkom opozicionom djelovanju u susret parlamentarnim izborima".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.