Srpska Alternativa izlazi na lokalne izbore u Budvi i Andrijevici
Srpska alternativa

Saradnju ne prihvataju od DF-a

Srpska Alternativa izlazi na lokalne izbore u Budvi i Andrijevici

Glavni odbor Srpske Alternative donio je odluku o učestvovanju partije na lokalnim izborima u Budvi i Andrijevici, koji će biti održani 30. avgusta zajedno sa parlamentarnim izborima.

"Imajući u vidu da su se formiranjem inicijativnih odbora u tim Opštinama stekli uslovi da možemo računati na određenu podršku građana, zbog njihovih očekivanja Srpska Alternativa je odlučila da učestvuje u izbornoj utakmici. Naša partija je spremna da razgovara i o eventualnoj koalicinoj saradnji, pa i taj modalitet nastupa nije isključen", navode iz ove partije.

Ističu da na svim nivoima jedino nije prihvatljiva koalicija sa Demokratskim frontom.

"Koji je odbijanjem da participira u izvršnoj vlasti, zašta je nekoliko puta imao ispruženu ruku najjače crnogorske partije, najodgovorniji za situaciju u kojoj se nalazi srpski narod", saopšteno je iz Srpske alternative.

Na preporuku Glavnog odbora, Predsjedništvo ove partije  je ovlastilo predsjednika Svetislava Perišića, da pregovara sa ostalim političkim partijama, te o ishodu obavijesti stranačke organe, koji će donijeti konačnu odluku.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.