U Velikoj Britaniji broj umrlih porastao na 43.906
Ilustracija

Juče preminulo 176 osoba

U Velikoj Britaniji broj umrlih porastao na 43.906

Broj preminulih koji su bili pozitivni na virus korona u Velikoj Britaniji porastao je na 43.906, pokazao je izvještaj britanske Vlade.

U izvještaju se navodi da je od juče u Velikoj Britaniji preminulo još 176.

Prema jučerašnjim podacima, u Velikoj Britaniji je preminulo 43.730 ljudi.

Prema zvaničnim izvorima Rojtersa, broj preminulih od posljedica zaraženosti virusom korona u Velikoj Britaniji mogao bi da bude blizu 55.000, uključujući preminule za koje se sumnja da su bili zaraženi virusom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.