U poslednja 24 časa u Srbiji četiri osobe preminule, potvrđena nova 272 slučaja
Ilustracija

U poslednja 24 časa u Srbiji četiri osobe preminule, potvrđena nova 272 slučaja

U poslednja 24 časa u Srbiji su još četiri osobe preminule od posledica koronavirusa, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Zvaničan broj preminulih je 281, navodi se na sajtu covid19.rs. Od poslednjeg presjeka stanja u Srbiji, na koronavirus je testirano 8.626 osoba, a registrovane su 272 novooboljele osobe.

Na respiratoru su 73 osobe.

U Srbiji je od početka epidemije potvrđeno 14.836 slučajeva infekcije.

Procenat smrtnosti je 1,89 odsto.

Broj aktivnih slučajeva je 1.783.

Do 15 časova 1. jula u Srbiji je testirano ukupno 409.866 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja, prenosi N1.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.