Bezbjednosno interesantno lice prekršilo mjere samoizolacije
Ilustracija

Nikšićanin sproveden u karantin

Bezbjednosno interesantno lice prekršilo mjere samoizolacije

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi su danas nadležnom državnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica zbog sumnje da je počinio krvično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Kako su saopštili iz Uprave policije na lokalnom putu u ulici Save Kovačevića policija je kontrolisala bezbjednosno interesantno lice B.D. (54) iz Nikšića sa boravkom u Herceg Novom i provjerom je utvrđeno da je ovom licu rješenjem zdravstveno sanitarne ispekcije određena mjera obavezne samoizolacije.

"On je kršenjem izrerčene mjere počinio djelo koje mu se stavlja na teret. B.D. je sproveden u karantin", istakli su iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.