Od otvaranja granica, u Crnu Goru ušlo 370.000 putnika
Foto: Ul info

Najveća frekfencija zabilježena je na granici s Albanijom

Od otvaranja granica, u Crnu Goru ušlo 370.000 putnika

Od 1. juna otkako je Crna Gora otvorila granice, u Crnu Goru je ušlo 370.000 putnika, a najveća frekfencija zabilježena je na granici s Albanijom, rekao je gostujući u "Bojama jutra" na Televiziji Vijesti Slavko Vojinović iz Granične policije.

"Zbog toga što je u prethodnom periodu zabilježen povećan broj slučajeva koji žele da uđu u Crnu Goru ilegalnim putem kako bi izbjegli zvanične kontrole, granična policija pojačala je svoje poslovne aktivnosti u cilju efikasnije kontrole", rekao je Vojinović.

On je rekao da su angažovali određeni broj službenika na prelazima, kao i da su intezivirali međunarodnu graničnu saradnju.

"Od kada su pojačane aktivnosti, broj ilegalnih slučajeva sveden je na minimum", rekao je Vojinović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.