Carević i Radović ni danas na spisku za ulazak u Opštinu, policija ispred zgrade
Foto: RTV Budva

Carević i Radović ni danas na spisku za ulazak u Opštinu, policija ispred zgrade

Smijenjeni predsjednik Opštine Budva, Marko Carević (DF) i predsjednik SO Budva, Krsto Radović (Demokratska Crna Gora) ni jutros se nijesu našli na spisku onih kojima je ulaz u zgradu Opštine dozvoljen.

Kao i ranijih jutara, na samom ulazu u zgradu lokalne uprave i jutros je stajao kordon policije uz pojačanje privatnog obezbjeđenja, koji su prema postojećem spisku odobravali ulazak radnika unutar zgrade, prenosi RTV Budva.

Na ulazu su službenici policije i pripadnici privatnog obezbjeđenja. U zgradu mogu ući samo službenici koji se nalaze na spisku.

Ispred zgrade Opštine bili su i predsjednik OO Demokrata Budva Mijomir Pejović, šef kabineta predsjednika Opštine Nikola Jovanović i odbornik DF-a Đorđije Vujović.

"Ko je potpisao spisak, pokazite javnosti?", zahtijevaju od policije i privatnog obezbjeđenja Carević i Radović.

"Do daljnjeg Opština ne radi", kaže pripadnik obezbjeđenja.

Radović je pročitao imena 17 odbornika DPS-a, Crnogorske, SD-a i Stevana Džakovića.

Podsjećamo da su Carević i Radović, razriješeni dužnosti od strane nove odborničke većine u subotu.

Vlast izabrana 2016. godine spori legitimitet tih odluka.

Opština Budva ne radi već deset dana.

Građani kako saznaje RTV  Budva svoje obaveze propisane zakonom mogu ispunjavati isključivo online putem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.