Lovćen će igrati SEHU na Cetinju
Lovćen će igrati SEHU na Cetinju

Blizu dogovora

Lovćen će igrati SEHU na Cetinju

Komesar SEHA Gasprom južni tok lige Marjan Načevski posjetio je juče Cetinje u namjeri da sa čelnim ljudima kluba i Saveza precizira lokaciju gdje će rukometni klubLovćen u sezoni koja slijedi igrati svoje utakmice, što dovoljno govori o tome koliko su u SEHI ozbiljno shvatili takmičenje koje slijedi.

Predsjednik kluba Jovo Lagator, čelni ljudi prijestonice i direktor SC “Lovćen” Dragan Cogo Ražnatović su uvjerili Načevskog da će Lovćen na Cetinju ispunjavati sve uslove od smještaja u hotelima, uslovima u dvorani (2.000 sjedećih mjesta, novinarske lože, VIP Lože, taraflex podloga, led reklame…) za učešće u ovom prestižnom takmičenju, piše portal Handballme.me.

Načevski se dan ranije vidio sa predsjednikom RSCG Predragom Boškovićem koji je obećao da će uložiti dodatne napore da Lovćen stvori uslove za učešće u SEHA ligi, kao i da će na državnoj televiziji biti direktnog prenosa sa velikog broja mečeva na Cetinju. Sve to garantuje da bi crnogorski klupski rukomet konačno mogao da se pomjeri sa mrtve tačke.

Načevski je takođe čelnicima kluba uručio propozicije takmičenja za narednu sezonu, kojih će svi klubovi do najmanjih detalja morati da se pridržavaju inače će kazne bio rigorozne, tako da se neće moći desiti da se kao što je bio slučaj protekle sezone neko ne pojavi na pres konferenciji za novinare nakon meča.