Učenicima besplatne ulaznice za svih 5 nacionalnih parkova i Botaničku baštu
Foto: Nacionalni parkovi Crne Gore

Za 70.000 hiljada učenika osnovnih škola

Učenicima besplatne ulaznice za svih 5 nacionalnih parkova i Botaničku baštu

Godišnje ulaznice za svih pet crnogorskih nacionalnih parkova i Botaničku baštu Dulovine u Kolašinu mogu se naći u prodaji po cijeni od 13,50 eura.

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore kroz kampanju “Priroda je moj dom” osmislilo je dodatne povoljnosti kada je u pitanju posjeta zaštićenim područjima, pa se uz kupovinu godišnje ulazanice stiče mogućnost neograničenog broja ulazaka u svih pet crnogorskih nacionalnih parkova i Botaničku baštu Dulovine do kraja kalendarske godine.

GodinjeulaznicezaNP

Foto: Nacionalni parkovi Crne Gore

“U okviru kampanje Priroda je moj dom“ Nacionalni parkovi Crne Gore izradili su i podjelili besplatne ulaznice za oko 70.000 učenika osnovnih škola na teritoriji Crne Gore. Za organizovane grupe, omogućili smo popust 50 odsto na cijene dnevnih ulaznica. Pripremili smo i popust od 50 odsto na cijenu godišnje ulaznice, koja  podrazumijeva neograničen broj ulazaka tokom godine u svih pet nacionalnih parkova i Botanički vrt Dulovine. Podaci iz prethodnih godina govore o sve većem interesovanju domaćih turista za nacionalne parkove, pa očekujemo da će godišnje ulaznice naići na veliko interesovanje naših građana, kao i da će mališani sa dobijenim karticama za besplatan ulaz u parkove provesti ljetnji raspust u najvrjednijem prirodnom ambijentu, u našim nacionalnim parkovima”, kazali su iz JPNPCG. 

Godišnje ulaznice svi zainteresovani mogu kupiti na kontrolno-naplatnim punktovima u nacionalnim parkovima, ali i u Upravi JPNPCG u Podgorici (Trg Bećir bega Osmanagića 16).

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.