Careviću i Radoviću zabranjen ulaz, Bajković dovela magarca ispred Opštine
Foto:Screenshot

Budva jutros

Careviću i Radoviću zabranjen ulaz, Bajković dovela magarca ispred Opštine

Opština Budva i danas je zatvorena, a kao i prethodnih dana, smijenim predsjednicima Opštine i Skupštine opštine Marku Careviću i Krstu Radoviću ponovo nije omogućen ulaz.

Kako prenosi RTV Budva, situacija na ulazu u zgradu je nepromijenjena - pripadnici policije uz pojačanje pripadnika privatnog obezbjeđenja blokiraju ulaz. Pristup radnim mjestima dozvoljen je samo osobama sa spiska koji im je dostavljen.

Ulaz takođe nije bio omogućen ni šefu Kabineta predsjednika Opštine Nikoli Jovanoviću, kao ni funkcioneru DF-a i savjetniku predsjednika Đorđiju Vujoviću.

"Ima li neko ko ima papir u skladu sa zakonom? Da razgovaramo civilizovano, da nisu ovi kordoni ispred nas. Mučite ove ljude bez potrebe. Mi samo tražimo da radimo, nas je narod birao", kazao je policiji Carević.

1593498441
Foto:RTV Budva

RTV Budva napominje da je ovo deveti dan kako je lokalna uprava zatvorena za građane.

A bivša urednica TV Budve Iva Bajković jutros je ispred zgrade Opštine dovela magarca, kojem je na vratu bila okačena poruka "Je suis president Divanović", performans povodom izbora Nikole Divanovića (DPS), od strane nove odborničke većine za predsjednika Opštine.

Ona je, kako prenosi portal Vijesti, poručila da kao što je Kaligula uveo konja u senat, tako i u Budvi od DPS i satelita svako može biti izabran i može da prođe. Bajković je dovela magarca ispred policijskog kordona, gdje su okupljeni tražili da ga puste u kancelariju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.